Tømrer og murerarbejde

Tømrer og murerarbejde for private og erhverv

Tagspecialisten-Danmark (21)

Tømrer og murerarbejde for private og erhverv

Tagspecialisten er et alsidigt firma, der kan udføre mange former for opgaver inden for murer- og tømrerfaget. Vi har snart 30 års erfaring med murer- og tømrerarbejde, og vi løser opgaver for både private, bygherrer, erhverv, industri og offentlige myndigheder.

Når du benytter os, behøver du ikke at have kontakt med andre håndværkere, da vi kan varetage al kontakt og koordinering. Det vil altid være en fornøjelse for os at hjælpe dig med dit murer- eller tømrerarbejde, og vi sikrer naturligvis, at du vil får en god og kompetent rådgivning. Der er med andre ord ingen opgave, der er for stor eller for lille for os, og det er uagtet, om det drejer sig om en mindre reparation, en større tilbygning eller et nybyggeri.

Du kan naturligvis kontakte Tagspecialisten Danmark ApS i Fjenneslev, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for tømrer og murerarbejde for private og erhverv, og hvis du gerne vil have et uforpligtende tilbud på en bygge- eller renoveringsopgave.

+
Års erfaring
EST.
+
Tilfredse kunder
Beliggende i Fjenneslev

Alt i tømrer og murerarbejde fra kælder til kvist

​I forbindelse med murer- og tømrerarbejde kan vi for eksempel tilbyde at udføre følgende:

Tagspecialisten-Danmark (9)

Du er velkommen til at ringe til os, hvis du vil vide mere om vores arbejde eller har spørgsmål.
Du kan kontakte os på telefon (+45) 41 27 25 55.

Vores telefon er åben:
Mandag-torsdag: 08:00-16:00
Fredag: 08:00-14:00
Lørdag: 10:00-14:00


Læs hvad andre siger om vores arbejde. Du er også velkommen til selv at skrive en anmeldelse af vores arbejde. Skriv en anmeldelse her

Tagspecialisten i Danmark er medlem af BygGaranti. Det er din garanti for et trygt og tillidsfult forløb, når vi udfører arbejde for dig. Læs mere om BygGaranti

Bisnode kreditrating og kreditværdighed  Læs mere om Bisnode