Betontegl og lertegl

Betontegl og lertegl af Tagspecialisten

betontegl

Betontegl og lertegl af Tagspecialisten

Hos Tagspecialisten har vi stor erfaring med at lægge betontegl og lertegl. Det gælder både i forbindelse med nybyggeri eller ældre huse, hvor taget skal udskiftes. Der kan være flere grunde til, at man vælger at udskifte et tag. Nogle vælger det af æstetiske årsager, for at give huset et nyt look, mens andre er nødt til at gøre det, fordi det gamle tag er blevet slidt. I sidstnævnte tilfælde er det vigtigt at sætte ind tidligt i processen, så man kan være på forkant med problemer som fx vand- og fugtskader, hvor selve tagkonstruktionen kan tage skade, eller fugt kan trænge ind i selve huset.

Betontegl eller lertegl – hvad skal man vælge?
Er du i tvivl om hvorvidt du skal vælge den ene type tegl fremfor den anden, så rådgiver vi dig altid gerne. Hvad betontegl og lertegl angår, er der flere fordele ved at bruge betontegl. En af fordelene ved betontegl er farve- og nuancemulighederne. Betontegl kan leveres i flere forskellige farver, hvor man er mere låst til de traditionelle farver, hvis man vælger ler. Eksempelvis er gule tagsten næsten udgået i ler, men findes i beton. Dertil kommer, at betontegl er mere ensartet i overfladen, hvilket mange af vores kunder sætter pris på.

+
Års erfaring
EST.
+
Tilfredse kunder
Beliggende i Fjenneslev

Det er ikke altid rentabelt at vælge betontegl

Trods ovennævnte fordele, er der også ulemper ved betontegl. Den største ulempe kan i visse tilfælde være, at beton er tungt. Mange huse fra 60’erne og 70’erne er bygget med henblik på kun at bære et eternittag, og disse kan så ikke bære et tag af betontegl. Det betyder, at der skal påregnes en ekstraudgift til at forstærke tagkonstruktionen. I visse tilfælde kan væggene i nogle huse heller ikke bære et betontag. Desuden kan der blive tale om en dyr og besværlig montering, da betontegl ikke kan lægges oven på et eksisterende tag. Så der er visse forbehold, der skal tages, inden man bestemmer sig for at få et nyt tag af betontegl.
Hos Tagspecialisten rådgiver vi dig til den bedst mulige løsning for dig. Du er velkommen til at kontakte os og høre mere.

Tagspecialisten-Danmark (13)

Du er velkommen til at ringe til os, hvis du vil vide mere om vores arbejde eller har spørgsmål.
Du kan kontakte os på telefon (+45) 41 27 25 55.

Vores telefon er åben:
Mandag-torsdag: 08:00-16:00
Fredag: 08:00-14:00
Lørdag: 10:00-14:00


Læs hvad andre siger om vores arbejde. Du er også velkommen til selv at skrive en anmeldelse af vores arbejde. Skriv en anmeldelse her

Tagspecialisten i Danmark er medlem af BygGaranti. Det er din garanti for et trygt og tillidsfult forløb, når vi udfører arbejde for dig. Læs mere om BygGaranti

Bisnode kreditrating og kreditværdighed  Læs mere om Bisnode