Nedrivningsopgaver

Nedrivning af tag i Ringsted, Næstved og Sorø

Tagspecialisten-Danmark (6)

Nedrivning af tag og indvendig rydning tilbydes

Tagspecialisten kan varetage enhver nedrivning af tag, ligefra et tag på et privat hus til taget på en hel boligblok.

Vi kan med andre ord stå for alt i forbindelse med nedrivning af tag, herunder at montere nye spær, og vi kan naturligvis også lægge et nyt tag. Vi arbejder for kunder i Næstved, Ringsted, Sorø og omegn.

Når vi rydder et fundament, efterlader vi terrænet ryddet, renset og planeret, så det er gjort klar til ny anvendelse. Ved rydning af fundamenter og lignende, hjælper vi med ansøgning om tilladelser og vi varetager al kontakt til myndighederne, ligesom vi naturligvis tilbyder rådgivning.

Vores arbejde kan altså omfatte alt, herunder nedrivning af tag, totalnedrivning, indvendig nedrivning, oprydning, miljørigtig affaldssortering og bortkørsel af affald.

+
Års erfaring
EST.
+
Tilfredse kunder
Beliggende i Fjenneslev

Vi kan tilbyde indvendig rydning og totalnedrivning

Indvendig rydning kan være i forbindelse med ombygning, byfornyelse og renovering, hvor vi sørger for demontering og nedrivning af alt indvendigt inventar, men også gulvbelægninger, lofter og lette vægkonstruktioner samt for eksempel el, rør og ventilation.

Der er altid tale om kontrolleret nedrivning. Det gælder uanset pladsforhold, om det er over eller under jorden, herunder om det er industribygninger, boligblokke eller parcelhuse, og om det er kældre eller lofter.

I nogle tilfælde benytter vi robotter, fordi de kan løse opgaverne nemmere og hurtigere, og dertil kommer, at de minimerer støj-, støv- og sikkerhedsproblemerne markant.

Tagspecialisten-Danmark (20)

Du er velkommen til at ringe til os, hvis du vil vide mere om vores arbejde eller har spørgsmål.
Du kan kontakte os på telefon (+45) 41 27 25 55.

Vores telefon er åben:
Mandag-torsdag: 08:00-16:00
Fredag: 08:00-14:00
Lørdag: 10:00-14:00


Læs hvad andre siger om vores arbejde. Du er også velkommen til selv at skrive en anmeldelse af vores arbejde. Skriv en anmeldelse her

Tagspecialisten i Danmark er medlem af BygGaranti. Det er din garanti for et trygt og tillidsfult forløb, når vi udfører arbejde for dig. Læs mere om BygGaranti

Bisnode kreditrating og kreditværdighed  Læs mere om Bisnode