Om os

Historien bag Tagspecialisten Danmark ApS

Taglægger på Østsjælland med mere end 30 års erfaring

Hos Tagspecialisten har vi mange års erfaring som taglægger på Sjælland. Gennem tiden har vi løst store og små opgaver for både private, offentlige og erhvervskunder, og derfor har vi bred erfaring med alle størrelser og typer af projekter.

Vi er et mellemstort firma, bestående af 5 ansatte inklusiv vores mester Brian Ralf Olsen. Samlet set har vi over 100 års erfaring, heraf står Brian for de 30 år, idet han allerede i en alder af 13 år, begyndte at hjælpe til i sin fars taglæggerfirma. Brian fandt hurtigt ud af, at taglægning skulle være hans levevej, og valgte i 1988 at blive selvstændig.

Siden er kundekredsen blevet større og større, og i dag har vi hos Tagspecialisten kunder fra hele Sjælland.

+
Års erfaring
EST.
+
Tilfredse kunder
Beliggende i Fjenneslev

Alt inden for tagarbejde på Østsjælland

Vi løser de fleste opgaver til konkurrencedygtige priser, og har ry for at skille os ud på vores erfaring og deraf hurtighed. Eksempelvis lægger vi tag på typehuse på bare én dag.
Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på dit nye tag i dag, enten på telefon: (+45) 41 27 25 55 eller mail: tagspecialisten@mail.dk .

Hos os skal du ikke have andre håndværkere ind over, vi klarer det hele for dig. Herunder ser du hvad vi blandt andet udfører:

Du er velkommen til at ringe til os, hvis du vil vide mere om vores arbejde eller har spørgsmål.
Du kan kontakte os på telefon (+45) 41 27 25 55.

Vores telefon er åben:
Mandag-torsdag: 08:00-16:00
Fredag: 08:00-14:00
Lørdag: 10:00-14:00


Læs hvad andre siger om vores arbejde. Du er også velkommen til selv at skrive en anmeldelse af vores arbejde. Skriv en anmeldelse her

Tagspecialisten i Danmark er medlem af BygGaranti. Det er din garanti for et trygt og tillidsfult forløb, når vi udfører arbejde for dig. Læs mere om BygGaranti

Bisnode kreditrating og kreditværdighed  Læs mere om Bisnode