Nyt tag

Nyt tag i Ringsted, Næstved og Sorø

Tagspecialisten-Danmark (17)

Nyt tag med tag-på-tag fra Tagspecialisten nær Ringsted

Tagspecialisten i Fjenneslev nær Ringsted, Sorø & Næstved har stor erfaring med alle former for tagarbejde, herunder at lægge nyt tag. Det er vores erfaring, at kunderne især er glade for vores  tag-på-tag-løsninger, hvor vi simpelthen lægger det nye tag ovenpå det gamle – det giver store besparelser i både arbejdstid samt bortskaffelse af materialer.

Vi kan lægge denne form for tag på villaer og parcelhuse samt sommerhuse, erhvervsejendomme og andre bygninger.
Kontakt os, hvis du vil høre mere om, hvorvidt denne type tag kunne være en løsning for dig.

+
Års erfaring
EST.
+
Tilfredse kunder
Beliggende i Fjenneslev

Det særlige ved en tag-på-tag-løsning er prisen

Det særlige ved at vælge en tag-på-tag-løsning er, at vi lægger det nye tag oven på det gamle. Det sker typisk ved, at vi ganske enkelt skruer nye lægter fast oven på det gamle tag, hvorefter vi monterer et nyt tag. Det er nemt, hurtigt og billigt.

Der er med andre ord flere fordele ved at lægge et nyt tag oven på det gamle. For det første skal du ikke bruge penge på at nedtage og bortskaffe det gamle. Det betyder samtidig, at byggeperioden forkortes, fordi der ikke skal bruges tid på denne del af arbejdet.

For det andet skal du ikke tænke på et nyt undertag, når du skal have nyt tag, for du har allerede det gamle, der kommer til at være under det nye.

Tagkonstruktionen er der også. Derved bliver byggeperioden atter forkortet, fordi der heller ikke skal bruges tid på det. Det er derimod lige til, og det har vi 25 års erfaring med.

Trænger taget bare til en renovering, så klarer vi også dette, læs mere om tagrenoveringer her.

Tagspecialisten-Danmark (14)

Du er velkommen til at ringe til os, hvis du vil vide mere om vores arbejde eller har spørgsmål.
Du kan kontakte os på telefon (+45) 41 27 25 55.

Vores telefon er åben:
Mandag-torsdag: 08:00-16:00
Fredag: 08:00-14:00
Lørdag: 10:00-14:00


Læs hvad andre siger om vores arbejde. Du er også velkommen til selv at skrive en anmeldelse af vores arbejde. Skriv en anmeldelse her

Tagspecialisten i Danmark er medlem af BygGaranti. Det er din garanti for et trygt og tillidsfult forløb, når vi udfører arbejde for dig. Læs mere om BygGaranti

Bisnode kreditrating og kreditværdighed  Læs mere om Bisnode