Skifertag

Flotte og solide skifertag med 100 års garanti til konkurrencedygtige priser

Med en garanti på 100 år er skifer tagplader nogle af de mest holdbare plader til tag

Skifertag med 100 års garanti

Et skifertag er blandt de flotteste og stærkeste tage, men det er normalt også blandt de dyreste tagløsninger. Hos Tagspecialisten er vi derfor stolte af at tilbyde vores kunder nyt skifertag til konkurrencedygtig pris. Vi kan lægge et flot og solidt skifertag på både nye huse eller på huse, hvor taget står til en udskiftning.

Du er altid velkommen til at kontakte Tagspecialisten på telefon (+45) 41 27 25 55, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på et skifertag, eller hvis du har spørgsmål til en eventuel udskiftning af dit tag. Du kan endvidere skrive til os på tagspecialisten@mail.dk.

+
Års erfaring
EST.
+
Tilfredse kunder
Beliggende i Fjenneslev

Flotte skifertage med lang levetid

Udover at være et flot og stilfuldt tag, er der flere fordele ved skifertage.  Den væsentligste er, at skifer har en meget lang levetid. Levetiden er så lang, at der er 100 års garanti! En anden fordel ved et skifertag er, at det i visse tilfælde er muligt at undlade et undertag. Det er i så fald nok med kitning.
Ulempen ved et skiftertag er først og fremmest prisen, hvis man betragter et tag som en kortsigtet investering. I visse tilfælde er en anden ulempe, at der er tale om en meget tung tagbelægning. 

Selvom skifertag kan have en høj pris er der mange fordele ved at have et flot tag, der kan holde i lang tid

Tagkonstruktion eller renovation af tag?

Mange huse fra blandt andet 60’erne og 70’erne er bygget med tagkonstruktioner, der ikke kan bære et skifertag. 

Det betyder med andre ord, at der måske skal påregnes ekstraomkostninger til at forstærke tagkonstruktionen. Dog kan der være tilfælde, hvor tagkonstruktionen alligevel skal renoveres eller udskiftes på grund af råd eller ælde.

Kontakt os for at høre om dine muligheder og få et uforpligtende tilbud.

Du er velkommen til at ringe til os, hvis du vil vide mere om vores arbejde eller har spørgsmål.
Du kan kontakte os på telefon (+45) 41 27 25 55.

Vores telefon er åben:
Mandag-torsdag: 08:00-16:00
Fredag: 08:00-14:00
Lørdag: 10:00-14:00


Læs hvad andre siger om vores arbejde. Du er også velkommen til selv at skrive en anmeldelse af vores arbejde. Skriv en anmeldelse her

Tagspecialisten i Danmark er medlem af BygGaranti. Det er din garanti for et trygt og tillidsfult forløb, når vi udfører arbejde for dig. Læs mere om BygGaranti

Bisnode kreditrating og kreditværdighed  Læs mere om Bisnode